Ajankohtaista

Vantaan Mieskuoro Vantasia hakee uutta taiteellista johtajaa

Vantaan Mieskuoro Vantasia on tavoitteellinen ja monipuolisesti eri genrejen parissa viihtyvä kuoro, joka on perustettu vuonna 2019 kahden kokeneen vantaalaisen mieskuoron yhdistäessä voimansa. Nykyisen taiteellisen johtajamme täydentäessä opintojaan ulkomailla hakee 25-henkinen laulajistomme nyt uutta taiteellista johtajaa aloittamaan työskentelyn vuoden 2021 aikana sopimuksen mukaan.

Taiteelliselta johtajalta odotetaan työhön soveltuvaa koulutusta sekä ennen kaikkea näkemyksellistä otetta kuoron johtamisesta ja soinnin kehittämisestä. Aiempi kokemus erityisesti mieskuoron kanssa työskentelystä on toivottavaa.

Kuoro harjoittelee keskiviikkoiltaisin Vantaan kansainvälisellä koululla. Lisätietoja voi kysyä Pentti Ahlgrenilta, p. 050 483 6420.
Alkuvuonna 2021 kuoro ei ole vielä kokoontunut harjoituksiin. Kuitenkin kuoron hallitus on päättänyt aloittaa harjoitukset pienryhmissä heti, kun se kaupungin viranomaisten osalta on mahdollista. Näillä näkymillä aloitus siirtyy syksylle.

Korona-tilanteen johdosta hakuaikaa on pidennetty. Otamme edelleenkin hakemuksia vastaan. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus, CV sekä palkkatoive osoitteeseen pentti.ahlgren@kuutamo.fi.